1 minuut

De heren van FC Betting vroegen zich iets af. Namelijk; zijn er nog BETS?! Vanavond staat Werder Bremen – Eintracht Frankfurt op het programma en daar wordt natuurlijk op ingezet. Waar wedden de volgers van FC Betting vandaag op? We zetten een aantal van de weddenschappen voor je op een rijtje!

Het grootste deel van de volgers die inzetten op een 1X2-bet bij deze wedstrijd kiezen toch voor een overwinning van de thuisploeg. Zo ook Maik Verhoef. Hij gaat voor winst Werder Bremen en minimaal 2 goals in de wedstrijd.

Lucas gaat, net als Maik, voor een overwinning van Werder en gaat voor minimaal 3 doelpunten in de wedstrijd.

Jordi Franken, een trouwe fan van de show, gaat ook voor over 2.5 goals. Een bet die natuurlijk ook besproken is in onze voorbeschouwing.

Dennis van der Kamp gaat voor een bet waar onze Noeken ook een handje van heeft, namelijk een ‘player to be booked-bet’. Noeken speelt deze toevallig ook mee, dus laten we allemaal gewoon hopen dat Marco Friedl vandaag zijn 9e gele kaart van het seizoen pakt.

Joost Swart gaat juist in tegen wat er eerder voorbij kwam. Joost denkt namelijk dat er minder dan 3 keer gescoord gaat worden. De statistieken van het seizoen zeggen iets anders, maar Werder weet er in de laatste wedstrijden zeker voor te zorgen dat er weinig wordt gescoord. 

Verder kregen we van @1510Pascal de combinatie Werder to win, over 2.5 goals & BTTS doorgestuurd met een totale odd van 4.70.

Ook @Betfair998 verwacht een overwinning van Werder. Ook hier wordt gecombineerd, namelijk met over 1.5 goals en over 3.5 teamcorners voor Werder. Totale odd van deze combi is 4.60.

Martijn Cromwijk verwacht ook minimaal 2 doelpunten in de wedstrijd, maar dan wel gescoord door Eintracht. Hij combineert deze bet nog wel met een aantal andere wedstrijden en komt in totaal uit op een quotering van meer dan 16.

Koen Vanhellemont heeft een zesde zintuig en die voelt dat Klaassen gaat scoren. Hij combineert daarnaast de over 1.5 goals bet met Werder or draw voor een prima odd van 1.91

Ook Josh denkt dat Werder in ieder geval niet gaat verliezen vanavond. Hij denkt ook dat beide teams gaan scoren. Ook hier wordt gecombineerd met andere wedstrijden voor een totale odd van bijna 17

Als laatste een longshot. Glenn denkt dat Leonardo Bittencourt in ieder geval 1 keer zal scoren van buiten het strafschopgebied. Bittencourt scoorde dit seizoen 4 keer eerder, waarvan 2 keer in de laatste 2 weken en deze waren beide van buiten de 16.