1 minuut

Wat is er nou mooier dan kampioen worden op bezoek bij de nummer 2? Ik kan wel een aantal dingen verzinnen, maar die hebben niets met voetbal te maken. Voor Liverpool is dit daadwerkelijk een scenario. Er werd afgelopen weekend niet gewonnen van Everton waardoor niet deze wedstrijd de kampioenswedstrijd is, maar de wedstrijd van volgende week donderdag uit bij Manchester City.

1X2

Voor bovenstaand scenario moet natuurlijk wel gepresteerd worden vanavond tegen Crystal Palace. Palace kan heel stiekem nog een beetje kijken naar Europees voetbal. Ze staan op een 9e plek en slechts 4 punten achter op Manchester United, dat vanavond speelt tegen nummer 8 Sheffield. De kans dat Palace vanavond punten gaat pakken lijkt echter klein. 27% kans (18% voor een gelijkspelletje en 9% voor winst Palace) op puntverlies voor Liverpool. Crystal Palace or draw levert je dan ook tussen de 3.25 en 4.10 keer je inzet op. Ook de bookies rekenen op een overwinning van Liverpool. Mocht je daarvoor gaan, dan kan je rekenen op een odd van rond de 1.30

Both teams to score (#TeamBTTS)

Ergens in een klein kantoortje in Amsterdam-Noord wordt vol twijfel gereageerd op deze wedstrijd door de leden van #TeamBTTS. Thuiswedstrijden van Liverpool waren in 67% van de gevallen goed voor het team van Dhr. N. Piedersen. Echter, de uitwedstrijden van Crystal Palace zorgen voor twijfel. Slechts 47% van de wedstrijden zorgden voor een feeststemming in Noord. Wat positief stemt, is dat Palace in z’n laatste 6 uitwedstrijden wist te scoren. Durf je het aan? Dan krijg je 2,20 keer je inzet voor BTTS. Denk je toch dat 1 van beide teams niet weet te scoren? Dan denk je hetzelfde als de bookies, want dan krijg je te maken met een quotering van 1,60.

Over/Under

Liverpool wist in elke thuiswedstrijd dit seizoen te scoren. De over 2,5 goals weddenschap was dan ook goed in 73% van de thuiswedstrijden. De wedstrijden van Crystal Palace zijn zoals verwacht iets minder doelpuntrijk geweest, namelijk in 40% van de wedstrijden vielen 3 doelpunten of meer. De odd voor over 2.5 goals zit rond de 1.70 en under zit op 2.15. Dit laat zien dat ook de bookmakers niet heel zeker zijn. Dit heeft vooral te maken met Crystal Palace. Er zijn maar 2 teams met een lager total goals gemiddelde in uitwedstrijden dan de 2.33 van Crystal Palace. Liverpool scoort thuis gemiddeld 2,67 doelpunten per wedstrijd en krijgt en 0,80 tegen. De grote vraag gaat natuurlijk zijn of de mannen van Klopp weer kunnen gaan scoren zoals ze voor de onderbreking deden. 

Ook benieuwd naar de voorbeschouwing van Manchester United – Sheffield United? Luister dan snel de nieuwste aflevering van de FC Betting Podcast en laat weten wat jij van de bets vindt!