1 minuut

Het zit erop: de eerste twee weken van Studio Dudek. Naast dat er fanatiek wordt voor- en nabeschouwd, blijkt de studio een broedplaats van onnavolgbare quotes en woordgrappen te zijn. James Worthy schudt de ene na de andere prachtzin uit zijn mouw, de rest volgt hem bijzonder trouw.

Op de eerste avond van Studio Dudek stond Atletí – Liverpool op het program. Liverpudlian James had een beeldende omschrijving in huis voor de defensie van de Spanjaarden.

Terwijl: ‘Liverpool is op dit moment toch als 13 Rolexen.’

Was getekend, James Worthy.

Even later had Kiki Musampa het nog over een bezoek aan een hoerentent in Brazilië tijdens zijn eerste trainingskamp met Ajax. Of ze bij het verlaten van de tent (zonder vrouwen) nog even wilden afrekenen.

Die dinsdag vond ook Dortmund – PSG plaats. Weet je nog die ene actie van Layvin Kurzuwa? Anco Jansen weet het nog als de dag van vorige week dinsdag.

Host Armin had vorige week woensdag een oproepje voor Jack van Gelder. Diezelfde avond had James ons overigens al laten weten dat hij virtueel lijkt op Ryan Gosling en dat ‘ie toch wel twijfelt tussen Werner en Mbappé als nieuwe Liverpool-spits.

Gaan we door. De vergelijkingen vielen als goals van Haaland in Studio Dudek. Zo is Jason Mount de witte Paul Scholes en Kevin de Bruyne de witte Steven Gerrard. Toch, James? Waarvan akte.

Tot slot: Jaron vroeg zich af of de ontlading bij het kampioenschap van Liverpool minder zal zijn, omdat het er zo lang aanzit te komen. James: “Hoe groot de ontlading is als Liverpool kampioen wordt? Ik ga vier dagen janken als ze kampioen zijn. Zin in.”

Champions League = Studio Dudek

Vanavond mogen de mannen weer hun gedachtes de vrije loop laten gaan in Studio Dudek. Om 20.00 gaan we live.