FC Afkicken Daily

De FC Afkicken Daily is de dagelijkse voetbal podcast van FC Afkicken waarin Bruce Tol en Neal Petersen je bijpraten over al het belangrijkste voetbalnieuws. In de dagelijkse voetbal podcast worden op een luchtige, maar inhoudelijke manier de hoofd- en bijzaken uit het nationale en internationale voetbal uitgelicht.

Met de dagelijkse voetbal podcast van FC Afkicken ben je altijd op de hoogte van wat er speelt binnen en buiten de lijnen. Van een blessure van de linksback van FC Emmen tot de onrust onder supporters bij Manchester United. Inhoudelijke en interessante gesprekken over het spel dat zoveel meer is dan negentig minuten. Er is aandacht voor leuke en grappige feitjes, maar ook voor belangrijke maatschappelijke ontwikkelingen binnen de belangrijkste bijzaak van het leven. Alles wordt besproken met een lach en een traan.

De ongelimiteerde liefde voor voetbal staat centraal in de Daily. Na een halfuurtje luisteren en lachen ben je weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen koning voetbal. Voorzien van alle belangrijke feiten en opinies voor het gesprek bij de koffieautomaat.

Praat mee alsof je in de kantine van je amateurclub zit en geef je mening via Twitter of Instagram. De FC Afkicken Daily is elke dag voor 16 uur te beluisteren in je favoriete podcastplayer. Voor meer voetbal podcast, check de podcastpagina van FC Afkicken!