PEESJEVEE PODCAST

In dePeesjevee Podcast van FC Afkicken wordt wekelijks het wel en wee van PSV besproken. Guus Peters, Mascha Prins en Rik Elfrink, belichten vanuit verschillende hoeken alles wat je wil weten over de Eindhovense club.

Er wordt in de PeeSjeVee Podcast teruggeblikt op de wedstrijden van PSV vanuit verschillende perspectieven. Die van journalisten Guus en Rik, maar ook vanuit supporter Mascha.

Bij de PeeSjeVee Podcast van FC Afkicken ben je aan het juiste adres voor het laatste nieuws rondom PSV, de laatste transfergeruchten en nog veel meer. Niemand zit er dichter op het vuur dan clubwatcher Rik Elfrink. De clubwatcher van het Eindhovens Dagblad is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Eindhoven.

In de PeeSjeVee Podcast van FC Afkicken worden nieuws, inhoudelijke analyses gecombineerd met de emoties van de supporter. Op een luchtige en inhoudelijke is er aandacht voor alles wat met PSV te maken heeft. Luister naar de PeeSjeVee Podcast van FC AFkicken om nooit meer iets over de Eindhovense club te missen en altijd perfect op de hoogte te zijn. De podcast wordt geproduceerd door voetbalplatform FC Afkicken en is te beluisteren in je favoriete podcast player.