PANTELIC PODCAST

De Pantelic Podcast is dé podcast over Ajax! Resley Stjeward is al jarenlang fan van Ajax, Christian Visser mist geen wedstrijd en bij Lars van Eijden stroomt het Ajax-bloed door de aderen.

Vanuit verschillende perspectieven blikken de supporters van Ajax in de Pantelic Podcast van FC Afkicken vooruit op de wedstrijden van de club. In de wedstrijdeditie vlak na het laatste fluitsignaal blikken ze erop terug. Vanuit het stadion rennen de hosts voor de gelijk naar de microfoon in de studio van FC Afkicken. Bovenop Ajax en vol euforie en teleurstelling die bij voetbal hoort, alsof je samen met een biertje nabeschouwt in het supportershome of in de kroeg. Stuur via Twitter gerust een berichtje aan @pantelicpodcast om mee te praten over ons aller Ajax.

Met de Pantelic Podcast van FC Afkicken hoor je het Ajax-gevoel binnenkomen. Luister de podcast om altijd op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen die spelen rondom de recordkampioen van Nederland. De Pantelic Podcast wordt geproduceerd door voetbalplatform FC Afkicken en is te beluisteren in je favoriete podcast player.