LO STADIO

Lo Stadio is de podcast over voetbal in Italië van FC Afkicken. In de podcast bespreken Willem Haak en Wesley Victor Mak  wekelijks het reilen en zeilen in de Italiaanse Serie A.  Versterkt door columnisten Isaac van Aggelen, Jurriaan van Wessum en Sander Jonkman. 

In Lo Stadio van FC Afkicken wordt voorbeschouwd en teruggekeken op het Italiaanse voetbal. In de Lo Stadio van FC Afkicken is aandacht voor de Nederlandse inbreng in Italië van onder andere: Mitchell Dijks, Jerdy Schouten, Bram Nuytinck, Hans Hateboer, Marten de Roon, Matthijs de Ligt en Stefan de Vrij, maar ook de traditionele Italiaanse topclubs als Juventus, AC Milan en Inter, de rest van de Serie A en de cultuur in Italië.

De charme van het voetbal in Italië gaat natuurlijk verder dan negentig minuten en twee keer elf tegen elf. Willem Haak en Wesley Victor Mak nemen je elke week mee naar Il Bel Paese, het land van de mediano, de trequartista, ‘il bomber’ en de hartstochtelijk zingende tifosi, maar ook de thuishaven van omkoopschandalen, financiële wantoestanden, faillissementen en wekelijkse trainersontslagen.

Luister Lo Stadio om altijd op de hoogte te zijn van alles wat je moet weten over het voetbal in Italië en de Serie A. De podcast wordt geproduceerd door voetbalplatform FC Afkicken en is te beluisteren in je favoriete podcastplayer.