FC Betting

FC Betting is de podcast over wedden op voetbal van FC Afkicken. In de podcast bespreken Neal Petersen, Michael Feith en Jelle Kool drie keer per week hun weddenschappen op voetbal. In het Lock-Maybe-Risk-concept combineren ze drie weddenschappen per bet. 

Er wordt in FC Betting van FC Afkicken niet alleen gewed op winnaars en verliezers, maar ook op het aantal doelpunten, de doelpuntenmakers, het aantal schoten en corners en nog veel meer. Wat zijn de beste odds en aan waarom zet je ergens op in. De meest relevante statistieken worden erbij gepakt om zo de grootste kans te maken op een succesvolle bet.

Het trio bespreekt in FC Betting van FC Afkicken waarop eerder is ingezet en welke weddenschappen er nog aankomen. Bettingtips voor de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Champions League, Europa League, de Premier League en alle andere Europese topcompetities. De perfecte bettingtips voor een spannende avond voetbalkijken. Heb je zelf bettingtips voor de hosts? Twijfel dan niet en deel ze via Twitter met!

Luister de podcast voor de beste adviezen over wedden op voetbal. Waag gerust een gokje maar zet jezelf niet op het spel. De podcast wordt geproduceerd door voetbalplatform FC Afkicken.