VOETBALPODCAST

In de Voetbalpodcast van FC Afkicken gaan  Sam Planting en Jimmy Driessen wekelijks inhoudelijk in op al het topvoetbal uit binnen- en buitenland. Het duo analyseert de prestaties van de Eredivisie-clubs, maar ook ontwikkelingen in topcompetities in het buitenland.

Van talentontwikkeling in de Bundesliga tot de duiding van de scouting van AZ tot analyses over de speelstijl van Vitesse, alles komt aan bod in de Voetbalpodcast van FC Afkicken. 

Inhoudelijke en interessante gesprekken over het spel dat zoveel meer is dan negentig minuten. Uitgebreid wordt er in de Voetbalpodcast van FC Afkicken gekeken naar de onderliggende statistieken van de belangrijke wedstrijden. De modernste ontwikkelingen in de voetbalsport worden meegenomen en uitgelegd. Is Frank de Boer de juiste man om Oranje succes te brengen, of had de KNVB een andere kant op moeten gaan.

Twitterfenomeen Sjimmie Driessen en sportjournalist Sam Planting zitten bovenop het topvoetbal en praten je elke week op niveau bij. Neem via de mailbagrubriek van de Voetbalpodcast gerust deel aan het gesprek over voetbal, alsof je in de kroeg samen een voetbalwedstrijd analyseert met bierviltjes. Of stuur op Twitter een berichtje aan @voetbalpodcast. De podcast wordt geproduceerd door voetbalplatform FC Afkicken en is te beluisteren in je favoriete podcast player.