1 minuut

Qua vorm van de teams staat ons een heuse kraker te wachten vanavond in de Bundesliga! De slechtst presterende ploeg in thuiswedstrijden ontvangt in eigen huis het team dat het slechtst presteert in uitwedstrijden. Werder Bremen deed de laatste weken goede zaken in de strijd tegen degradatie en hoopt dit voort te zetten tegen het wisselvallige Eintracht Frankfurt.

De statistieken, samengesteld door #FCBetting

1X2

Eintracht Frankfurt is bij de bookies licht favoriet. Echter, als we naar de data kijken dan krijgt Werder 39% kans om de wedstrijd te winnen tegenover 35% voor Eintracht Frankfurt. Op basis van deze data zou je het best uitkomen met een 1X (65%) en dat levert je een quotering op van 1.57.

Both teams to score (BTTS)

De quotering voor BTTS is relatief laag, namelijk 1.56. Dit terwijl er een kans van 63% staat op BTTS tussen deze ploegen. De lagere quotering zal te maken hebben met de historie qua onderlinge resultaten. Van de laatste 10 ontmoetingen scoorden beide teams in acht van deze wedstrijden. De laatste ontmoeting was een bekerduel vlak voor de onderbreking, namelijk op 4 maart, en werd gewonnen door Frankfurt met 2-0.

Over/Under

Met een gemiddeld aantal doelpunten van 3,36 en een over 2.5 goals statistiek van 74% zou je in ieder geval een aantal doelpunten verwachten in deze wedstrijd. Echter, wedstrijden van Werder Bremen zijn sinds de hervatting niet bepaald doelpuntrijk. In de laatste drie duels van Werder vielen slechts twee goals en, opvallender: Werder wist in alledrie de wedstrijden de nul te houden. Frankfurt scoorde daarentegen sinds de hervatting in iedere wedstrijd minimaal een keer en wil dat natuurlijk voortzetten. Wedstrijden van Frankfurt zijn zeker doelpuntrijk sinds de hervatting. In de laatste drie wedstrijden van Frankfurt vielen liefst 16 doelpunten. Mocht je geloven dat Frankfurt deze trend gaat doorzetten, dan is een 1.73 quotering voor over 2.5 goals zeker een bet die je kan meepakken.