1 minuut

Speelronde 26 begint met het gevecht om de vijftiende plek. Fortuna Sittard en PEC Zwolle staan allebei op 25 punten en komen elkaar dit seizoen voor de derde keer tegen. Eerder dit seizoen werd het in Zwolle 3-1 en vlak voor kerst gooide PEC Zwolle uit de beker door met 3-0 te winnen.

#TeamBTTS

Zwolle begon na de winterstop in een 5-3-2 formatie die vorige week de deur uit werd gegooid tijdens de knotsgekke wedstrijd tegen Vitesse. Als dat vandaag weer het geval is (en daar lijkt het op) dan is de kans op een BTTS heel erg groot. Dat weten de bookies echter ook, dus de quotering staat heel laag voor BTTS. 

Over / Under

De afgelopen weken bleven toch vooral de wedstrijden met grote getallen bij mensen hangen. Zwolle speelde al drie wedstrijden met 6 of meer doelpunten na de winterstop (3-3 Utrecht, 3-4 Feyenoord, 4-3 Vitesse), Voor de 0-0 tegen Emmen van afgelopen weekend zag Fortuna gemiddeld 3.3 doelpunten per wedstrijd. Toch staat de quotering op over 3.5 op bijna 3. Als je dus een risico aandurft, laat dit hem dan zijn.

Corners / Kaarten

Martin van den Kerkhof staat niet bekend als iemand die veel rode kaarten geeft (pas 1 dit seizoen), dus bij deze bet zouden we wegblijven. Toch krijgt vooral Fortuna veel kaarten met een gemiddelde van 2,2 kaarten per wedstrijd. De enige quotering is echter Over 4.5 met een quotering van 2.75. Dat vinden we echter te veel risico en dus kijken we liever naar het aantal corners: de quotering voor Under 10.5 staat rond de 1,9 en deze twee ploegen krijgen gemiddeld samen maar 7,92 corners mee.

Volg je De Adviseurs al op Twitter? Vooral doen! Voor de lekkerste bets en heerlijkste insights zijn zij jouw beste en meest verstandige vrienden.