Minder dan 1 minuut

Een echte kraker in La Liga, want de koploper Barcelona komt op bezoek bij de nummer drie van de ranglijst, Sevilla. Voor Barcelona wordt het een hele belangrijke wedstrijd, want bij een verliespartij zouden ze later dit weekend nog wel eens de koppositie kwijt kunnen zijn.

1X2

De datamodellen zeggen dat Barca 50% kans heeft om de wedstrijd te winnen en de bookies geven een quotering van 2.15, deels door de blessures. Als je dat aandurft heb je dus een goede quotering te pakken voor een win

#TeamBTTS

Ook hier kan je een muntje opgooien, want in de helft van alle wedstrijden van deze twee teams scoren beide teams. Met een quotering van 1.55 zou ik BTTS absoluut vermijden, vooral omdat zelfs met de statistiek van 5 doelpunten gemiddeld over de afgelopen 5 wedstrijden, komt BTTS maar 60% van de tijd voor.

Corners

Sevilla is het team met de meeste corners in thuiswedstrijden in La Liga. Het is dus ook niet heel raar dat de Corner Match Bet odds voor Barcelona boven de 3.00 liggen. Als je dus een risico wil nemen, zou dat er eentje kunnen zijn. De over 10.5 corners is hier ook interessant met een quotering rond de 2.8. Doe er je voordeel mee als je het aandurft.

Laatste aflevering nog niet geluisterd? In aflevering 17 bespreken we Tottenham – Manchester United!