Minder dan 1 minuut

Speelronde 25 is een kraker in de middenmoot: Willem II wil aan blijven sluiten bij de top 4, terwijl Groningen de race om de play-offs wat interessanter wil maken. Hiervoor moeten ze wel afrekenen met een team dat sinds 1 september thuis niet meer heeft verloren.

#TeamBTTS

Met maar 48 doelpunten in 24 wedstrijden dit seizoen zien fans van FC Groningen de minste doelpunten van alle ploegen. De nummer twee is daar zelfs 17 doelpunten van verwijderd met 65 doelpunten (AZ). Het is dan ook geen verassing dat de BTTS kans deze wedstrijd op 46% staat. Helaas voor Neal lijkt Team BTTS dus weer een weekje te moeten wachten.

Over / Under

Met 2.3 is de Over 2.5 quotering een van de hoogste van het seizoen. Over 3.5 staat zelfs op 4.3. En eerlijk gezegd is het nog geen eens een goede quotering, want de kans op een Over 2.5 wordt gegeven op 33% (-24% EV) en Over 3.5 wordt gegeven op 8% (-66% EV). De logische bet hier is dus de Under. 

Corners / Kaarten

Het gemiddelde in de Eredivisie ligt op 3,63 kaarten per wedstrijd. Deze twee ploegen krijgen gemiddeld 2,75 kaarten per wedstrijd terwijl de odds voor Under 3.5 kaarten op evens (2.00 odds) staat. Hier zit dus een kleine edge. Qua corners ligt het echt aan je gevoel, want nergens is een edge te pakken. Ik zou dus voorstellen om een weekje over te slaan. 

Volg je De Adviseurs al op Twitter? Vooral doen! Voor de lekkerste bets en heerlijkste insights zijn zij jouw beste en meest verstandige vrienden.