Vacature – Audio Stagiair

28 maart 2022 - 16:06

Heb jij de ambitie om onderdeel te zijn van de vetste voetbalpodcasts van Nederland? Maak van jouw ambitie werkelijkheid én ontwikkel jouw kennis in de praktijk gedurende een stage bij FC Afkicken. 

Wie zijn wij? 
FC Afkicken is hét onlinevoetbalkanaal van Nederland. Maandelijks bereiken wij honderdduizenden voetballiefhebbers door middel van onze podcasts, online voetbalshows en social media. Vanuit ons kantoor in Amsterdam houden we samen met voetbalgekken, journalisten, binnen- en buitenlandse spelers voetballiefhebbers op de hoogte over de belangrijkste bijzaak in het leven!

Wat ga jij doen? 
Als audiostagiair (m/v) draag je bij aan het productieproces van de vele podcasts die wij wekelijks uitbrengen. Je helpt met het voorbereiden, zorgt dat de studio helemaal klaar staat, zit bij de opnames om de geluidskwaliteit te waarborgen en zal zorgen dat de podcast perfect uit de edit komt rollen. Samen met ons enthousiaste audioteam help jij onze podcasts naar het volgende niveau!

Wie ben jij?
Je wil hands-on ervaring van hoe je een podcastnetwerk opbouwt, je snapt hoe een toffe podcast klinkt, bent flexibel en creatief, een echte winnaar op het gebied van aanpakken en wil bijdragen aan de groei van FC Afkicken. 

·    Student Creative Business, CMD of vergelijkbaar

·    Brede affiniteit met voetbal

·    Je bent bekend met Adobe Audition

·    Je bent een absolute podcastliefhebber

·    Gebruikt je creatieve mindset om mee te werken aan audiovisuele uitingen (jingles etc.)

·    Je hebt een duidelijk beeld van wat een goede podcast is

Wat wij bieden? 

·    Een leerzame stage binnen een snelgroeiend bedrijf in de sportmedia

·    Een informele, dynamische werkomgeving 

·    Veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je rol in te vullen

·    Lunch

·    Doorgroeimogelijkheden binnen FC Afkicken

Ben jij degene die we zoeken? Mail je cv én motivatiebrief naar lars@fcafkicken.com!