FC Betting: het vervolg van Ajax’ droomstart in de Champions League

28 september 2021 - 15:17

De tweede speelronde van het Champions League-seizoen 2021/2022 staat op het punt van beginnen. Ajax neemt het in eigen huis op tegen Besiktas, maar er staat veel meer op het programma deze week. Om die reden zijn er ook weer tal van weddenschappen af te sluiten en die nemen wij met je door.

We trappen af in Amsterdam, waar Ajax een goed vervolg moet geven aan de eerdere 1-5 overwinning op Sporting Portugal. De Amsterdammers zijn, getuige de quotering van 1.17 voor een zege, de torenhoge favoriet bij de bookmakers. Het is een on-Nederlandse verhouding in de Champions League. Tegelijkertijd verwacht men dus ook niet dat Besiktas het net gaat vinden, maar dat zou weleens anders kunnen lopen. Ajax kreeg een goal tegen in de wedstrijd tegen Sporting Portugal, terwijl Besiktas ook tegen Borussia Dortmund wist te scoren. Scoren beide ploegen dinsdagavond, dan kun je je inzet verdubbelen.

Vervolgens nemen we de stap naar Parijs, waar hét affiche van de speelronde op het programma staat: Paris Saint-Germain ontvangt Manchester City. Tijdens deze ontmoeting is het lastig om een favoriet aan te wijzen en dus is het wijs om te kijken naar de player specials. Paris Saint-Germain hebben sterspelers Lionel Messi, Kylian Mbappé en Neymar in de gelederen, maar vlak de sterspeler van Manchester City ook niet uit. Kevin de Bruyne zal zich niet laten piepelen door de sterren van de tegenstander. Voor alleen een assist van de Belg kun je al een quotering van 4.00 verwachten!

Hierna gaan we terug naar de groep van Ajax. Terwijl de ploeg van Erik ten Hag het opneemt tegen Besiktas, gaat Sporting Portugal op bezoek bij Borussia Dortmund. De kans bestaat dat de ploeg van trainer Marco Rose het moet doen zonder Erling Haaland en Marco Reus en dat is een flinke aderlating. Als Borussia Dortmund ooit punten gaat verspelen, dan is het dinsdagavond dus wel. Het lijkt erg risicovol om in te zetten op een overwinning voor Sporting Portugal, maar je kunt je kansen spreiden. Winnen de Portugezen óf spelen zij gelijk, dan wacht je een quotering van 2.88.

De laatste twee wedstrijden van het verhaal worden op woensdag gespeeld. Die dag staat namelijk onder andere de wedstrijd tussen SL Benfica en FC Barcelona op het programma. De ploeg van Ronald Koeman tankte vertrouwen door met 3-0 te winnen van Levante en móét na de 0-3 nederlaag tegen Bayern München nu echt gaan winnen in de Champions League. Uit bij Benfica moet het gaan gebeuren en daarvoor kun je rijkelijk beloond worden. Wint FC Barcelona namelijk, op welke manier dan ook, dan wacht je een quotering van 2.55.

We sluiten af in Turijn, waar Juventus het in eigen huis opneemt tegen Chelsea. De bookies zien Chelsea als veruit de favoriet, maar toch lijkt een overwinning voor de Engelse club een risicovolle gok. Een grotere zekerheid is terug te vinden in de voorhoede van Chelsea. Romelu Lukaku is on fire sinds zijn transfer van Inter naar jeugdliefde Chelsea en ook woensdag zal hij het verschil willen én kunnen maken voor zijn ploeg. Voor een doelpunt van de topspits ligt daarbij nog een behoorlijke quotering weggelegd. Weet hij het net te vinden, dan krijg je 2.38 keer je inzet terug.

Genoeg weddenschappen weer om op in te zetten, maar doe het verstandig!