FC Betting: bijt PSV zich weer stuk op Feyenoord?

17 september 2021 - 16:25

De Europese speelronde zit er weer op en dat betekent dat de nationale competities weer aan de beurt zijn. In Nederland staat er een heerlijk Eredivisie-weekend voor de deur met onder meer PSV – Feyenoord, maar ook over de landsgrenzen staan er een paar fraaie ontmoetingen op het programma! Hoog tijd voor de weddenschappen van dit weekend.

We beginnen in Nederland, waar PSV – Feyenoord de wedstrijd van het weekend is. De topper wordt zondag om 14:30 uur gespeeld en het zal je niet verbazen dat de koploper uit Eindhoven als favoriet geldt. Je krijgt een quotering van 1.77 voor een overwinning van PSV, terwijl een zege van Feyenoord je maar liefst 4.60 keer je inzet op kan leveren. Heb je groot vertrouwen in Feyenoord? Dan zou dit weleens je weekend kunnen zijn.

Onderin de Eredivisie wordt er eveneens een kraker afgewerkt: de IJsselderby. Go Ahead Eagles ontvangt PEC Zwolle in Deventer en dat lijkt een fifty-fifty-wedstrijd. Het aanwijzen van een winnaar lijkt dan ook een behoorlijk risico, maar ook voor andere zaken kun jij een goede quotering tegemoet zien. Mochten beide teams scoren immers, dan krijg je 1.78 keer je inzet terug. Dan moet PEC wel voor het eerst dit seizoen het net weten vinden. Of denk jij dat de emoties hoog zullen oplopen in de derby? Wanneer je inzet op meer dan 3.5 kaarten over de gehele wedstrijd, dan krijg je 1.55 keer je inzet terug.

Tijd om naar het buitenland te gaan. Niet voor een vakantie, maar voor een weddenschap. Spanje heeft dit weekend een ‘topper op papier’: Valencia – Real Madrid. Normaal gesproken lijkt het duel een prooi voor Real Madrid, maar het betreft nu een duel tussen de nummers één en twee. Wint Valencia zondag, dan mag het zich dus koploper noemen. Oud-Getafe-trainer José Bordalás staat bij Valencia aan het roer dus een voorzichtige wedstrijd met weinig doelpunten ligt voor de hand. Vinden beide ploegen in totaal minder dan 2.5 keer het net? Dan kun je 2.07 keer je inzet terugkrijgen. Hopelijk gooit ‘King Benz’ geen roet in het eten.

In de Premier League ontmoeten Tottenham Hotspur en Chelsea elkaar in een onderlinge Londense confrontatie. De Spurs spelen thuis, maar Chelsea geldt alsnog als torenhoge favoriet. Zet je in op een zege voor Tottenham, dan kun je ondanks het thuisvoordeel namelijk 4.95 keer je inzet verwachten. Durf je het niet aan en spreid je liever je kansen? Dan kun je inzetten op een zege voor de Spurs óf een gelijkspel. Dat levert je alsnog een quotering van 2.14 op.

We sluiten af met de topper van het weekend in Italië. Juventus en AC Milan – ooit ploegen die meestreden om de eindzege in de Champions League – spelen zondagavond tegen elkaar. De thuisploeg wacht nog op zijn eerste overwinning van het seizoen. Na drie Serie A-wedstrijden staat Juventus immers pas op één punt. Gezien de status van Juventus kan een overwinning niet lang uitblijven. Denk jij dat deze tegen AC Milan al in de wacht wordt gesleept? Het kan je 2.14 keer je inzet opleveren.

Speel ook dit weekend weer alleen met geld dat je kan missen!