FC Betting: kan Ajax het in Lissabon?

15 september 2021 - 16:52

Het is weer een nieuwe Champions League-dag en dus is het tijd om te kijken naar de weddenschappen die er te sluiten zijn. Dinsdag liet Feyenoord het nog liggen tegen Maccabi Haifa, het eindigde in 0-0, maar woensdagavond geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Er is opnieuw een Nederlandse club die in actie komt en wel Ajax. De Amsterdammers gaan op bezoek in Portugal en gelden alsnog als de favoriet. Tegen mogelijke schopploeg Sporting Portugal krijg je 2.25 keer je inzet terug wanneer je inzet op een overwinning voor Ajax. Winnen de Portugezen van Ajax, dan staat daar een quotering van 3.40 voor.

Denk jij te weten welke speler de bal namens Ajax in het netje prikt, dan kun je daar ook geld mee verdienen. Sébastien Haller – ja, het vinkje is gezet – kan eindelijk zijn Europese debuut gaan maken namens Ajax en hij is meteen de favoriet om te scoren. Treft hij doel, dan krijg je 2.75 keer je inzet terug. Doet Steven Berghuis – waarschijnlijk spelend op de tienpositie – dat, dan kun je 3.10 keer je inzet terug verwachten.

Natuurlijk is er veel meer Europees voetbal dan alleen de wedstrijd van Ajax. Zo staat de kraker tussen Liverpool en AC Milan op het programma, een herhaling van de Champions League-finale van 2005. Wint Liverpool opnieuw, dan krijg je 1.45 keer je inzet terug. Denk jij dat AC Milan – zelfs zonder Zlatan Ibrahimovic – kan stunten op Anfield, dan geven de bookies je maar liefst 7.85 keer je inzet terug.

Verder ontmoeten ook Manchester City en RB Leipzig elkaar. Het is een wedstrijd tussen twee ploegen die allemaal graag offensief voetballen en laat daar nu net een interessante bet voor klaarliggen. Weten beide teams te scoren namelijk, dan krijg je 2.14 keer je inzet terug. Lang geen slechte quotering, dachten wij zo. Zet jij liever in op een doelpuntenmaker? Voor een doelpunt van buiten het strafschopgebied van Kevin de Bruyne staat een quotering van 6.00.

Tot slot kijken we naar de wedstrijd Inter – Real Madrid. Kijken we naar de quoteringen, dan komt het dicht bij een fifty-fifty-wedstrijd. De Italianen worden als thuisploeg echter nipt als favoriet gezien. Voor een zege van Real Madrid staat zodoende en interessante quotering. Winnen de Koninklijke in Milaan, dan kun je 3.05 keer je inzet terug verwachten. Het is weer een dag met keuze genoeg om je weddenschappen af te sluiten, maar doe het verstandig!