FC Betting: Feyenoord favoriet en Barca – Bayern

14 september 2021 - 12:02

Het is eindelijk zover: de Europese groepsfases kunnen beginnen. De wedstrijden in de Champions League en Conference League bieden weer tal van mogelijkheden voor een gerichte weddenschap. Tijd voor wat tips.

Om te beginnen met Feyenoord, dat het in een uitwedstrijd opneemt tegen Maccabi Haifa. De ploeg van Arne Slot is ondanks de wedstrijd buitenshuis de favoriet volgens de bookmakers. Zet in op een overwinning van Feyenoord en je krijgt 2.20 keer je inzet terug. Denk je dat Feyenoord onderuit gaat en Maccabi Haifa dus wint, dan gaat je inzet keer 3.35.

De tegenstander van dinsdagavond heeft met Tjaronn Chery een oude bekende in de gelederen. In de Eredivisie maakte hij geregeld mooie goals en dus valt een treffer van hem niet uit te sluiten. Weet hij het net te vinden tegen Feyenoord, dan kun je 3.45 keer je inzet terugverwachten. Een gedegen gok. Je kunt echter ook op een doelpuntenmaker van Feyenoord inzetten. Scoort Bryan Linssen, zeer waarschijnlijk de spits tegen de club uit Israël, dan wacht een quotering van 3.30.

Ondertussen wordt er ook in de Champions League volop gevoetbald. Maar liefst acht wedstrijden vinden plaats op de dinsdagavond, met FC Barcelona – Bayern München als grote uitschieter. De 8-2 zege van de Duitsers van de laatste ontmoeting zal eenieder nog vers op het netvlies staan en dus is Bayern München ook ditmaal de favoriet. De quotering voor een overwinning is vastgesteld op 2.05, terwijl je voor een zege van de Catalenen 3.50 keer je inzet terugkrijgt.

De man in vorm bij het FC Barcelona van Ronald Koeman is momenteel Memphis Depay. Hij zal gebrand zijn om ook tijdens zijn Champions League-debuut voor de club het net te vinden en dus zou een gokje op zijn naam niet bij voorbaat onverstandig zijn. Weet hij de bal daadwerkelijk achter Manuel Neuer te krijgen, dan kun jij 2.55 keer je inzet verdienen.

Tot slot kijken we naar een speler die we min of meer de koning van de Champions League kunnen noemen. Cristiano Ronaldo gaat met Manchester United op bezoek bij Young Boys en dat lijkt een uitgelezen kans om alvast wat goals te maken in het mijardenbal. Weet de Portugees, net als tegen Newcastle United, direct twee doelpunten te maken, dan krijg je maar liefst 4.70 keer je inzet terug. Voldoende opties voor een weddenschap op de dinsdag, maar kies wijs!