FC Betting: De Tadić-Tedić-Derby en Wolves van de nul af

10 september 2021 - 16:41

De overwinning van Oranje op Turkije was heerlijk, maar dat het interlandweekend er nu op zit is nóg lekkerder. Honderden potten voetbal, duizenden mogelijkheden voor een kleine weddenschap. Hier alvast vijf tips voor het binnen- en buitenland.

Vitesse sloeg zich knap door de voorrondes van de Conference League heen, maar liet de Eredivisie versloffen. Door de afgang bij Ajax en de pijnlijke thuisnederlaag tegen Willem II ligt er een heerlijke quote van 2.10 tegen RKC te wachten. 

Ondanks Ajax’ monsterscore tegen Vitesse kwam aanvoerder Dušan Tadić die avond niet tot scoren. Deze extra motivatie zou hem nog weleens kunnen helpen tegen zijn landgenoot en collega-aanvaller Slobodan Tedić. Op een doelpunt van de Ajax-aanvoerder in de Tadić-Tedić-Derby tegen PEC Zwolle staat 1.80. Niet gek.

Voorafgaand aan de herhaling van de bekerfinale van 2014 staat Watford – Wolverhampton Wanderers op de planning. Wolves begon dit seizoen matig, maar dat kwam vooral door pech in de afronding. Ondanks 46 (!) schoten op doel is de club nog puntloos. Een overwinning is ontzettend lucratief, je krijgt 2.25 keer je inzet.

Mocht je geen zin hebben in het Premier League-geweld of onze vertrouwde Eredivisie, dan kan je terecht bij RB Leipzig – Bayern München. Een fantastisch affiche en zo denken ze er bij de bookies ook over. Voor meer dan drie doelpunten krijg je 2.15 keer je inleg. Mocht het uitkomen dan zie je een doelpuntrijke wedstrijd én vul je je portemonnee. 

We sluiten het weekend af in België op bezoek bij John van de Brom. De oud-trainer van AZ en Anderlecht zal blij zijn met zijn spits Paul Onuachu. De Nigeriaan maakte dit seizoen twee competitiedoelpunten en heeft een Expected Goal-percentage van 0.53. Voor een doelpunten van ‘m krijg je bijna twee keer je inzet.

En niet vergeten: speel met geld dat je kan missen!