FC Betting: Bakken met geld voor kaarten en Turkse doelpunten

07 september 2021 - 16:20

We zijn officieel op de helft van de kwalificatie voor het WK in Qatar! Na vijf wedstrijden moeten we als Nederlanders de Turken helaas (nog) voor ons dulden, maar daar kan vanavond verandering in komen. Als het aan de jongens van FC Betting ligt, geeft Turkije zich echter niet zonder slag of stoot over. Hier is wat wijze raad voor extra spelplezier.

Als er een land in Europa is dat met het mes tussen de tanden kan spelen dan is het wel Turkije. Mocht de ploeg van Şenol Güneş erin slagen Oranje intoom te houden dan is groepswinst binnen handbereik. De Turken zullen er daarom alles aan doen en de duels niet schuwen. Mochten zij meer kaarten pakken dan wij, dan levert dat 1.5 keer je inzet op. Scheidsrechter Daniele Orsato geeft gemiddeld 5.3 kaarten per wedstrijd, dus hou je vast.

Ondanks de goede vorm van Cody Gakpo draait het bij Oranje voorin maar om één man: FC Barcelona-aanvaller Memphis Depay. De ex-PSV’er maakte tot nu toe dertig doelpunten in zeventig wedstrijden voor het Nederlands elftal, een goede kans dat vanavond nummer 31 valt. Iets kleiner dan de kans dat Memphis er eentje inprikt, is de kans dat de Turken het net vinden in de Arena. Mocht je denken dat de Oranje-defensie vanavond kuren vertoont dan levert 1.74 keer je inleg op.

Toch is die kans een stuk groter dan je misschien denkt. Onze tegenstander van vanavond kwam in negentien van de voorgaande twintig wedstrijden tot scoren en daarmee zou een goal zeker geen uitzondering zijn. Mocht Burak Yilmaz die maken dan is het cashen. Een doelpunt van de beul van Frank de Boer staat bijna op vijf. In maart maakte de spits van Lille nog een hattrick tegen Oranje.

Natuurlijk gaat ook de streakbet verder. Vanavond staat die bet op meer dan 1.5 doelpunten tijdens Frankrijk – Finland. Na twee gelijkspelen tegen Bosnië en Herzegovina en Oekraïne zullen Les Bleus willen laten zien wat ze waar zijn. Veel plezier vanavond en speel alleen met geld dat je kan missen.

https://t.co/ozYiuydThE?amp=1
https://t.co/ozYiuydThE?amp=1