Vacature: Stage Creative Content (FC Betting)

28 juli 2021 - 14:08

Heb jij de ambitie om je op het gebied van content verder te ontwikkelen? Maak van jouw droom werkelijkheid én breng jouw kennis in de praktijk gedurende een stage bij FC Afkicken. 

Wie zijn wij? 

FC Afkicken is hét onlinevoetbalkanaal van Nederland. Maandelijks bereiken wij honderdduizenden voetballiefhebbers door middel van onze podcasts, online voetbalshows en social media. Vanuit ons kantoor in Amsterdam houden we samen met voetbalgekken, journalisten, binnen- en buitenlandse spelers voetballiefhebbers op de hoogte over de belangrijkste bijzaak in het leven! Daarnaast geven we ook andere sporten aandacht via FC Betting, waarbij we met gevoel voor data kijken naar leuke manieren om de sportervaring te verhogen.

­

Wat ga jij doen? 

Als stagiaire Creative Content ben je verantwoordelijk voor de creatieve conceptontwikkeling voor de verschillende podcasts, videokanalen en andere digitale content die FC Betting dagelijks uitgeeft. Je helpt om deze content naar het volgende niveau te tillen en werkt met een gedreven team om een uitdagende content calendar tot leven te laten komen.

Wie ben jij?

Jij wilt hands on ervaring van hoe je een merk in het huidige medialandschap uitbreidt, je snapt het internet, bent flexibel en creatief, een echte winnaar op het gebied van aanpakken en wil bijdragen aan de groei van FC Afkicken. 

·    Student Creative Business (of vergelijkbaar)

·    Brede affiniteit met sport, van voetbal tot rugby tot honkbal

·    Je kan een aardig stukje schrijven  

·    Je hebt snel door hoe content beter gemaakt kan worden

Wat wij bieden? 

·    Een leerzame stage binnen een snel groeiend bedrijf in de sport media. 

·    Een informele, dynamische werkomgeving 

·    Veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je rol in te vullen

·    Lunch

·    Doorgroeimogelijkheden binnen FC Afkicken

·    Maandelijkse stagevergoeding

Wil jij onderdeel worden van FC Afkicken? Stuur een mailtje met je cv en een korte motivatie naar frank@fcafkicken.com