Vacature Videografie Stagiair

27 juli 2021 - 15:35

Heb jij de ambitie om je op gebied van videografie verder te ontwikkelen? Maak van jouw droom werkelijkheid én breng jouw kennis in de praktijk gedurende een stage bij FC Afkicken. 

Wil / kan je geen stage lopen, maar denk je wel wat toe te kunnen voegen aan FC Afkicken? Stuur dan een mailtje naar frank@fcafkicken.com met jouw motivatie.

Wie zijn wij? 

FC Afkicken is hét onlinevoetbalkanaal van Nederland. Maandelijks bereiken wij honderdduizenden voetballiefhebbers door middel van onze podcasts, online voetbalshows en sociale media. Vanuit ons kantoor in Amsterdam houden we samen met voetbalgekken, journalisten, binnen- en buitenlandse spelers voetballiefhebbers op de hoogte over de belangrijkste bijzaak in het leven! 

Wat ga jij doen? 

Als stagiair videografie ben je onderdeel van het gedreven en creatieve redactie en social mediateam. Jouw taak bestaat onder andere uit het volgen van voetbal gerelateerd nieuws, het filmen van FCA items, het verzorgen van de podcasts op beeld en het monteren van clips van eigen content. 

Wie ben jij?

Jij hebt een passie voor voetbal, op he gebied van content ijzersterk, taalkundig, snapt het internet, flexibel, creatief, een echte winnaar op het gebied van aanpakken en wil bijdragen aan de groei van FC Afkicken. 

·      Student Journalistiek, Media, Communicatie, Audio-Visuele studie (of vergelijkbaar) 

·      Je bent op de hoogte van het laatste voetbalnieuws

·      De camera is jouw beste vriend, je beheerst video editing skills, Premiere Pro.Photoshop, Illustrator, InDesign zijn een pré 

·      Fulltime beschikbaar vanaf z.s.m. 

Wat wij bieden? 

·      Een leerzame stage binnen een flink groeiend bedrijf in de voetbalwereld. 

·      Een informele, dynamische werkomgeving 

·      Veel verantwoordelijkheid 

·      Lunch

·      Doorgroeimogelijkheden binnen FC Afkicken 

Wil jij onderdeel worden van FC Afkicken? Stuur een mailtje met je cv en een korte motivatie naar frank@fcafkicken.com