Vacature Video – Editen Stagiair

27 juli 2021 - 15:34

Heb jij de ambitie om je op gebied van video-editen verder te ontwikkelen? Maak van jouw droom werkelijkheid én breng jouw kennis in de praktijk gedurende een stage bij FC Afkicken. 

Wil / kan je geen stage lopen, maar denk je wel wat toe te kunnen voegen aan FC Afkicken? Stuur dan een mailtje naar frank@fcafkicken.com met jouw motivatie.

Wie zijn wij? 

FC Afkicken is hét onlinevoetbalkanaal van Nederland. Maandelijks bereiken wij honderdduizenden voetballiefhebbers door middel van onze podcasts, online voetbalshows en sociale media. Vanuit ons kantoor in Amsterdam houden we samen met voetbalgekken, journalisten, binnen- en buitenlandse spelers voetballiefhebbers op de hoogte over de belangrijkste bijzaak in het leven! 

Wat ga jij doen? 

Als stagiair video-editen ben je onderdeel van het gedreven en creatieve social mediateam. Jouw taak bestaat onder andere uit het volgen van voetbal gerelateerd nieuws, het volgen van de podcasts, knipjes maken van eigen content voor op de social media kanalen, het creëren van unieke content op beeld en meer!

Wie ben jij?

Jij hebt een passie voor voetbal, op he gebied van content ijzersterk, taalkundig, snapt het internet, flexibel, creatief, een echte winnaar op het gebied van aanpakken en wil bijdragen aan de groei van FC Afkicken. 

·      Student Journalistiek, Media, Communicatie, Audio-Visuele studie (of vergelijkbaar) 

·      Je bent op de hoogte van het laatste voetbalnieuws

·      Beheerst video editing skills, Premiere Pro.  Photoshop, Illustrator, InDesign zijn een pré 

·      Fulltime beschikbaar vanaf z.s.m. 

Wat wij bieden? 

·      Een leerzame stage binnen een flink groeiend bedrijf in de voetbalwereld. 

·      Een informele, dynamische werkomgeving 

·      Veel verantwoordelijkheid 

·      Lunch

·      Doorgroeimogelijkheden binnen FC Afkicken 

Wil jij onderdeel worden van FC Afkicken? Stuur een mailtje met je cv en een korte motivatie naar frank@fcafkicken.com