Vacature Sales & Marketing Stagiair

27 juli 2021 - 15:38

Heb jij de ambitie om je op gebied van Sales en Marketing verder te ontwikkelen? Maak van jouw droom werkelijkheid én breng jouw kennis in de praktijk gedurende een stage bij FC Afkicken. 

Wil / kan je geen stage lopen, maar denk je wel wat toe te kunnen voegen qua sales / marketing aan FC Afkicken? Stuur dan een mailtje naar jaron@fcafkicken.com met jouw motivatie.

Wie zijn wij? 

FC Afkicken is hét onlinevoetbalkanaal van Nederland. Maandelijks bereiken wij honderdduizenden voetballiefhebbers door middel van onze podcasts, online voetbalshows en sociale media. Vanuit ons kantoor in Amsterdam houden we samen met voetbalgekken, journalisten, binnen- en buitenlandse spelers voetballiefhebbers op de hoogte over de belangrijkste bijzaak in het leven! 

Wat ga jij doen? 

Als stagiair Sales en Marketing ben je onderdeel van het gedreven marketing en sales team. Jouw taak bestaat onder andere uit het assisteren van de salesmanager door unieke mogelijkheden omtrent samenwerkingen tussen bedrijven en FC Afkicken te spotten, onderzoeken en op te zetten. Verder ben jij verantwoordelijk om de vindbaarheid van FC Afkicken online te verbeteren en denk je actief mee met de marketingcampagnes van FC Afkicken.

Wie ben jij?

Jij hebt een passie voor voetbal, op he gebied van content ijzersterk, taalkundig, snapt het internet, flexibel, creatief, een echte winnaar op het gebied van aanpakken en wil bijdragen aan de groei van FC Afkicken. 

·      Student Bedrijfskunde, Commerciële economie, Marketing, (of vergelijkbaar). 

·      Je bent op de hoogte van het laatste voetbalnieuws

·      Sales en Marketing is jouw passie

·      Fulltime beschikbaar vanaf z.s.m. 

Wat wij bieden? 

·      Een leerzame stage binnen een flink groeiend bedrijf in de voetbalwereld. 

·      Een informele, dynamische werkomgeving 

·      Veel verantwoordelijkheid 

·      Lunch

·      Doorgroeimogelijkheden binnen FC Afkicken 

Wil jij onderdeel worden van FC Afkicken? Stuur een mailtje met je cv en een korte motivatie naar danny@fcafkicken.com