Vacature Regie Stagiair

27 juli 2021 - 15:32

STAGE REGIE 

Heb jij de ambitie om je op gebied van Regie verder te ontwikkelen? Maak van jouw droom werkelijkheid én breng jouw kennis in de praktijk gedurende een stage bij FC Afkicken. 

Wil / kan je geen stage lopen, maar denk je wel wat toe te kunnen voegen aan FC Afkicken? Stuur dan een mailtje naar caryl@fcafkicken.com met jouw motivatie.

Wie zijn wij? 

FC Afkicken is hét onlinevoetbalkanaal van Nederland. Maandelijks bereiken wij honderdduizenden voetballiefhebbers door middel van onze podcasts, online voetbalshows en sociale media. Vanuit ons kantoor in Amsterdamhouden we samen met voetbalgekken, journalisten, binnen- en buitenlandse spelers voetballiefhebbers op de hoogte over de belangrijkste bijzaak in het leven! 

Wat ga jij doen? 

Als stagiair regie ben je onderdeel van het gedreven en creatieve techniek team. Jouw taak bestaat onder andere uit het schakelen op beeld van Podcasts, het monteren van beeldmateriaal en het regelen van de technische aspecten rondom FC Afkicken producties.  

Wie ben jij?

Jij hebt een passie voor voetbal, regie, techniekvaardig, snapt het internet, flexibel, creatief, een echte winnaar op het gebied van aanpakken en wil bijdragen aan de groei van FC Afkicken. 

·      Student Media, Techniek, Communicatie (of vergelijkbaar) 

·      Affiniteit met techniek

·      Oplossingsgericht denken

·      Je kan snel en zelfstandig handelen

·      Audiovisuele ervaring is een pre

·      Fulltime beschikbaar vanaf z.s.m.   

Wat wij bieden? 

·      Een leerzame stage binnen een flink groeiend bedrijf in de voetbalwereld. 

·      Een informele, dynamische werkomgeving 

·      Veel verantwoordelijkheid 

·      Lunch

·      Doorgroeimogelijkheden binnen FC Afkicken 

Wil jij onderdeel worden van FC Afkicken? Stuur een mailtje met je cv en een korte motivatie naar frank@fcafkicken.com