Vacature Redactie Stagiair

27 juli 2021 - 15:43

Heb jij de ambitie om je op gebied van redactie verder te ontwikkelen? Maak van jouw droom werkelijkheid én breng jouw kennis in de praktijk gedurende een stage bij FC Afkicken. 

Wil / kan je geen stage lopen, maar denk je wel wat toe te kunnen voegen aan FC Afkicken? Stuur dan een mailtje naar frank@fcafkicken.com met jouw motivatie.

Wie zijn wij? 

FC Afkicken is hét onlinevoetbalkanaal van Nederland. Maandelijks bereiken wij honderdduizenden voetballiefhebbers door middel van onze podcasts, online voetbalshows en sociale media. Vanuit ons kantoor in Amsterdam houden we samen met voetbalgekken, journalisten, binnen- en buitenlandse spelers voetballiefhebbers op de hoogte over de belangrijkste bijzaak in het leven! 

Wat ga jij doen? 

Als stagiaire redactie ben je onderdeel van het gedreven redactie en social mediateam . Jouw taak bestaat onder andere uit het assisteren van het redactie team door producties te beheren, artikelen te schrijven en content te creëren en managen en draaiboeken te maken voor de podcasts. Verder help je actief mee tijdens liveshows en draaidagen met de redactie.

Wie ben jij?

Jij hebt een passie voor voetbal, op het gebied van content ijzersterk, taalkundig, snapt het internet, flexibel, creatief, een echte winnaar op het gebied van aanpakken en wil bijdragen aan de groei van FC Afkicken. 

·      Student Journalistiek, Media, Filmacademie, Audio-Visuele studie, Technische studie, of vergelijkbaar.

·      Je bent op de hoogte van het laatste voetbalnieuws

·      Redactioneel werk is jouw droom

·      Fulltime beschikbaar vanaf z.s.m. 

Wat wij bieden? 

·      Een leerzame stage binnen een flink groeiend bedrijf in de voetbalwereld. 

·      Een informele, dynamische werkomgeving 

·      Veel verantwoordelijkheid 

·      Lunch

·      Doorgroeimogelijkheden binnen FC Afkicken 

Wil jij onderdeel worden van FC Afkicken? Stuur een mailtje met je cv en een korte motivatie naar frank@fcafkicken.com