EK Daily: ‘Gakpo past bij Bayern München’

10 juli 2021 - 12:42

Dag 30, nog steeds geen voetbal, maar wel een EK Daily! Neal, Lars, Bart Vriends en Maarten de Fockert bespreken van alles: de vervolging van Quincy Promes, Louis van Gaal, Jerry St. Juste en de Italiaanse ploeg. Ook Cody Gakpo wordt besproken, moet hij naar Bayern München gaan?

“Cody Gakpo staat in de belangstelling van Bayern München en Lille”, begint Neal. Bart is onder de indruk van de voetballer: “Ik miste hem bij de invalbeurten op het EK. Hij heeft de kracht en het atletisch vermogen om in de competitie te spelen. Dit lijkt me er wel eentje voor Bayern.” Maarten denkt dat hij beter nog even kan wachten: “Ik denk dat hij nog wel even moet blijven bij PSV. Hij gaat daar niet veel spelen. Ik denk dat hij beter een jaartje veel kan spelen bij PSV. “

“Dat zeiden ze ook bij Memphis Depay. Toen lukte het alsnog niet bij Manchester United. Misschien moet Gakpo juist wel gaan en de helft van de wedstrijden spelen. Dan kan hij wennen aan het niveau. Misschien lukt het wel. Cody Gakpo past wel in de ploeg van Bayern München”, zegt Lars.

Vanavond om 20.00 uur gaan we hier live, kijk hier nog de EK Daily van gisteren terug: