Tadić naar AC Milan? ‘Zou een ziek bedrag zijn’

05 juli 2021 - 11:40

Het is maandag. En het is ook nog eens rustdag. En dan hoor je ook nog eens dat Dušan Tadić misschien zijn cluppie verlaat. Menig Ajacied op de redactie was van slag. Neal en Bruce, beiden niet zo heel erg Ajacied, bespreken het transfergerucht. Gaat Tadić naar AC Milan?

“Gisteren opeens nieuws rondom Dušan Tadić, AC Milan heeft zich gemeld voor de aanvoerder van Ajax”, begint Neal. “Marc Overmars heeft ook gereageerd. Hij gaf aan dat ze zich echt gemeld hebben, maar dat een transfer onbespreekbaar is. Ik denk dat dat bij Overmars ook wel een manier van onderhandelen kan zijn”, zegt Neal. “Hij heeft nog een contract tot 2026, dus dan zou het wel om een ziek bedrag gaan, om hem af te kopen”, denkt Bruce.

“Ik kan me geen reden bedenken waarom Ajax het toe zou laten”, zegt Neal. “Hij heeft een enorme staat van dienst neergezet. Dan moet Ajax gewoon zeggen dat hij niet te koop is.” Bruce reageert: “Het is wel knap, als je als Ajax die aantrekkingskracht richting Tadić hebt. Als club uit de Eredivisie heb je dan iets heel goed gedaan. Bij Denzel Dumfries vond iedereen het bijvoorbeeld wel een goed idee.”

“Italië is wel een ander soort voetbal. De Serie A is wel meer een aanslag op je lichaam”, zegt Neal. “Denk je dat Tadić zich daar druk om maakt? Hij heeft het meest bizarre lichaam in de voetballerij. Hoe fit hij is, is echt niet normaal. Cristiano Ronaldo heeft een goed lichaam, maar het is echt niet normaal hoe droog Tadić is. Je ziet alleen maar spieren”, reageert Bruce. Voor nu is onze maandag veiliggesteld, want: “Hij gaat in ieder geval niet weg”, concludeert Neal.

In de podcast van vandaag bespreken Bruce en Neal de Ierse Paul McGrath, Amerikaanse Gavin DeGraw en de sixpack van Tadić natuurlijk!