Mama Rabiot maakt ruzie: ‘Het is een hele nare vrouw’

02 juli 2021 - 10:00

“We kennen het wel een beetje van de Fransen dat er van alles misgaat binnen de selectie, het is ondertussen niet meer nieuw. Alleen alles omtrent dat hotel kan je groter maken dan het eigenlijk is”, opent Bruce in de EK Daily tegen Neal.

“Dat screenshot is heel erg naar, precies hetzelfde als Adrien Rabiot. Het zijn echt allemaal verwende nesten.” Neal schetst de situatie: “mama Rabiot krijgt ruzie met papa Mbappé en de familie Pogba. Ze vindt namelijk dat Paul Pogba schuldig was aan de 3-3 en ze werd boos op Mbappé, omdat hij de beslissende penalty mist.”

Het artikel van The Athletic waar Neal aan refereert geeft ook iets meer context aan de situatie waarin de moeder van Rabiot verkeerd. “Papa Rabiot overleed in 2018 of 2019 als een kasplantje en toen heeft zij ongelofelijk hard gevochten voor haar drie kinderen. Het is een echte straatvechter.” “Ik vind dit alleen geen rede om te handelen zoals zij heeft gedaan”, zegt Bruce. “Het is absoluut niet goed geweest voor het teambelang van de Fransen, dat is zeker”, sluit Neal af.

Buiten de vervelende moeder Rabiot hebben Neal en Bruce het ook over Jadon Sancho die Manchester United verblijdt en het mogelijke vastketenen aan het bondsbureau. Luister de gehele aflevering hieronder terug!