‘Weghorst deze zomer weg bij Wolfsburg’

01 juli 2021 - 11:42

De discussie over de nieuwe bondscoach begint oud te worden, tijd voor transfernieuws! Wat hebben Mo Ihattaren, Wout Weghorst en Mark van Bommel gemeen? VFL Wolfsburg, misschien. “Mark van Bommel is vandaag gepresenteerd bij VFL Wolfsburg”, begint Neal in de Daily. “Het is mooi dat hij zijn eigen speelstijl wil hanteren”, zegt Buce over de woorden van Van Bommel bij de presentatie.

Mark van Bommel sprak ook over zijn goede band met Mohamed Ihattaren en hintte ernaar dat hij de aanvaller wel bij zijn nieuwe club zou willen. Van Bommel en Ihattaren kennen elkaar goed van PSV. “Dat is wel een goede flirt”, zegt Neal. “Dat is ook logisch. Ik snap hem wel. Ze hebben echt een speciale band. Een wonderkind als Ihatarren kan je relatief goedkoop oppikken. Ze hebben samen iets moois. Ik snap dat hij het probeert. Dit is wat Ihatarren mist, dat volledige vertrouwen”, zegt Bruce.

“Ik ben benieuwd met wat voor selectie hij gaat spelen. Zijn sterspeler Wout Weghorst is nu op vakantie. Zou hij blijven?”, vraagt Neal zich af. “Weghorst is op het EK wel gewoon gepasseerd voor een jongen van 22, Donyell Malen. Maar hij maakte drie jaar op rij meer dan zestien goals in de Bundesliga, dat heeft hem goed gedaan. We horen al twee zomers dat clubs in de categorie van Tottenham geïnteresseerd zijn. Ik heb het gevoel dat hij deze zomer bij Wolfsburg weg gaat”, zegt Bruce.

Luister nu naar de EK Daily waar Bruce en Neal praten over Löw die geen optie voor Oranje is, Van Bommel die Ihattaren voor Wolfsburg wil en Benitez die wel eens de oplossing voor Everton zou kunnen zijn.

https://open.spotify.com/episode/1b5hMQXho2ZnllEpa2H8bE?si=grzY-APdTHKXXzh62SDeYQ&dl_branch=1