De Krantjes: ‘Als we nu geen kampioen worden, weet ik het ook niet meer’

24 juni 2021 - 10:22

Het was gisteren, in Joosts woorden: “De mooiste EK-dag tot op heden.” Milan van Dongen en Joost Hofman bespreken de mooie dag. We ontvingen helaas wat klachten van mensen die een hekel aan Joost hadden. Joost ligt er niet wakker van: “ik heb mijn eerste hater! Of eigenlijk mijn derde hater.” Ook Milan heeft een hater, die hem elke zondag “ga toch vissen” vertelt. Leuke belediging wel.  

Joost en Milan zijn er niet minder vrolijk door. “Wij ontlopen België, Portugal, Italië, Spanje en Frankrijk. Als we nu geen Europees kampioen worden, weet ik het ook niet meer”, aldus Milan. “We spelen de halve finale tegen Duitsland. En dan de finale België-Nederland”, voegt Joost toe. Die achtste finale, zit al in onze broekzak. “Die Tsjechen kunnen er toch niet zo veel van. Dit gaan we wel winnen”, zegt Milan. 

Ook de Johan Cruyff van Portugal, aldus Joost, had een mooie dag gisteren. “Cristiano Ronaldo gaat niet stoppen denk ik, gewoon nooit. Onze kleinkinderen zien straks een 80-jarige Ronaldo op het veld”, zegt Joost. “Ik denk dat Ronaldo in één keer doorgaat als coach. Hij zou het hartstikke goed kunnen.” Milan is het met Joost eens: “Ik heb heel lang een hekel gehad aan Ronaldo, maar daar ben ik op teruggekomen. Als ik moet kiezen, kies ik Messi. Maar ik heb zo veel respect voor Ronaldo. Hij is altijd fit. Je kan het bereiken, als je er maar alles voor doet.” En met die inspirerende woorden eindigen we dit bericht. Fijne rustdag!