Vanuit de Bus: ‘Thuis gaat het nooit over voetbal’

22 juni 2021 - 16:21

“Ik ging op date met de vriendinnen van Neal en Bruce. Dat werd met gejuich ontvangen bij iedereen, op Neal na.” De jarige Lars Jesse had Vanuit de Bus eigenlijk een felicitatie moeten regelen van Goran Pandev, maar besloot iets anders te gaan doen!

Lars ging samen met de vriendinnen van Bruce en Neal, Mies en Carmen, wat drinken. Hoe is het dat Bruce en Neal hele dagen weg zijn? “Best oké, je went er snel aan. In het begin is het altijd moeilijker dan nu. Eerst is het ongezellig, maar als je ze bezig ziet is dat mooi om te zien. Ik probeer veel langs te komen. Dan proef je de gezellige sfeer. Ze zetten hier wel echt iets neer.”

Thuis gaat het niet veel over het spelletje van elf tegen elf: “We zijn totaal geen voetbalkijkers. Neal heeft me ooit op een servetje alles uitgelegd over voetbal. Hij heeft echt zijn best gedaan, ik snap het wel iets beter.”

Lars vraagt ook naar de leuke eigenschappen van Bruce en Neal. “Bruce is heel lief, een knuffelbeer. Hij wil alles en iedereen helpen, al is dat misschien een valkuil.” En Neal? “Hij is ook heel lief. En hij beschikt over veel doorzettingsvermogen. Als-ie een doel voor ogen heeft, moet alles daarvoor wijken.”

Lars heeft het verder over de achtste finale in Boedapest, waar hij zondag bij is. De hele uitzending beluister je hier!