De Ligt is terug: ‘Ik had hem rechts centraal gezet’

18 juni 2021 - 21:12

Nederland kwam gisteravond in actie. In EK Daily gaat het daarom uiteraard over het duel tegen Oostenrijk. Matthijs de Ligt is terug na een blessure, maar over zijn terugkeer ontstaan discussies tussen Neal en gasten Simon Cziommer, Gilles Swerts en Thom Haye.

Simon twijfelt over het feit dat Stefan de Vrij rechts centraal achterin staat en De Ligt in het midden. “De Vrij speelt daar bij Internazionale vaak. Ik vind Matthijs in balbezit alleen niet zo sterk overkomen nu. Jurriën Timber deed dat fantastisch.” De Ajax-verdediger moet plaatsmaken, tot teleurstelling van Gilles en Thom. “Ik ben fan van Timber. Denzel Dumfries was de matchwinner, maar ik had Timber toch op zijn plek gezet.” De mannen doen ook nog hun voorspellingen voor de wedstrijd. Simon verwacht 2-1 voor Nederland, Thom 2-0 en Gilles 2-2.

Het ging in de liveshow verder over een opvallende penaltystatistiek dit EK en de wedstrijd Denemarken – België. De hele show is hieronder terug te zien!