Cziommer over Schalke: ‘Huntelaar en Kolašinac wegsturen kan niet’

18 juni 2021 - 12:50

Zoals gewoonlijk onder leiding van Neal werd er in EK-Daily toegewerkt naar de 21.00-wedstrijd. Italië-Zwitserland stond op het programma, maar het ging ook over allerlei andere dingen zoals de chaos bij NAC Breda en de mogelijke transfer van Huntelaar naar NEC.

“Het is voor mij een droom die uitkomt om voor NAC te spelen, ondanks dat je weet dat er altijd reuring is en altijd wel wat te doen is”, zegt Ralf Seuntjes, die samen met Jaron Blonk en Simon Cziommer het viertal compleet maakte van EK-Daily. Ook komt voorbij hoe Ralf en Simon naar wedstrijden kijken. “Ik kijk altijd heel rationeel naar wedstrijden, maar ik wil het wel goed zien”, zegt Ralf. “Ik kijk ook op die manier zonder al teveel emotie”, bevestigt Simon.

De voorspellingen gingen dit keer beter dan gister. Zo hadden zowel Ralf als Jaron de winnaar wel goed, maar de uitslag niet. Dat is toch een stapje vooruit. Jaron gokte op een 3-1 winst en Ralf op een 2-0, alhoewel dat zei hij, want er stond 2-1 in beeld.

Kijk de gehele show hieronder terug!