Willems: ‘Ik zeg geen nee PSV’

16 juni 2021 - 13:57

Jetro Willems staat open voor een terugkeer bij PSV. Dat zei de linksback vanmiddag in gesprek met Doriano Kortstam op het Instagram-account van FC Afkicken. “Ik zeg geen tegen PSV.”

Op sociale media wordt Willems constant gelinkt aan een terugkeer naar de Eredivisie. Op dit moment is dat nog niet concreet, mede omdat de back wil genieten van een welverdiende vakantie: “Er spelen wel dingen, maar ik heb door blessures twee jaar geen vakantie gehad, dus ik wil eerst even vakantie houden.”

Een rentree in de Nederlandse competitie is zeker niet uitgesloten: “Je kan altijd luisteren, ik sta er ook zeker voor open, maar het is geen must.” Doriano stelt dat een fitte Willems altijd in Oranje zou moeten spelen. “Ik vind mijzelf niet minder dan de spelers die nu zijn opgeroepen”, reageert Willems lachend. “Maar Patrick van Aanholt en Owen Wijndal zijn niet de minste.”

Willems vertrok in 2017 van PSV naar Eintracht Frankfurt, na twee seizoenen verruilde de linksback de Bundesliga voor Newcastle United. Na een sterk begin gooide een zware blessure gooide roet in het eten. Sinds een half jaar is de Oranje international weer fit.