Verhaal van de Dag: Ronaldo lust geen cola

16 juni 2021 - 12:30

De aandelenbeurs ligt op zijn kant, alle soccermoms zijn blij en Pepsi draait winst, allemaal dankzij de prachtige actie van Cristiano Ronaldo. Nee, niet die twee goals tegen Hongarije, waarom zouden we het daarover hebben? We hebben het natuurlijk over hét moment tijdens de persconferentie: Ronaldo die een colaflesje verschoof, lijkt me logisch.

Soccermoms waren dus blij:

Sommigen zelfs zo blij dat ze er bijna (!) van gingen schelden

Ook Pepsi kon zijn vingers aflikken bij deze actie, want ja: iedereen wil zo’n lichaam. En we kwamen er allemaal pas door dit statement van Ronaldo achter dat Coca Cola niet goed voor je is, weer wat geleerd.

Over vingers aflikken gesproken (said no one ever), it’s finger lickin’ good. Toch, Ronaldo?

Ronaldo is eigenlijk helemaal niet vies van ongezond eten, dat is altijd fijn om te weten als je ook voor die sixpack ging.

Maar goed, alle hyprocisie op een stokje. Wat eigenlijk veel erger is, is Paul Pogba die ons Nederlanders tijdens zijn perconferentie tot in het diepste van ons hart beledigde. Je moet niet aan m’n pilsje komen Paul.

Oh, het was een 0,0 biertje. Laat dan ook maar, groot gelijk heldt Paul.

Klinkt als een economieles die je beter had kunnen skippen, maar goed. Fijn voor Heineken.