Verbazing over Löw: ‘Waarom doorgeselecteerde spelers terughalen?’

16 juni 2021 - 16:34

Het was Frankrijk-Duitsland in Hongarije, maar ook op de bank bij FC Afkicken. Daar zaten Jean-Paul Rison en Simon Cziommer naast elkaar. Ook was Daniel Godinho Veiga aanwezig in EKDaily.

Daniel was één van de 67 duizend gelukkigen die in de Puskás Aréna plaats mochten nemen voor de openingswedstrijd van groep F tussen Hongarije en Portugal. “Je mag Hongarije niet in voor familiebezoek, maar als je kaarten hebt voor een wedstrijd en een negatieve PCR-test aflegt mag je het land wel in. Het is dus hopen dat Nederland de groep wint, want dan kan de Oranje Karavaan naar Budapest trekken.”

De mannen voorspeld en ook nog de wedstrijd Frankrijk-Duitsland en niemand gokte het goed. Simon en Milan gokten allebei op een 1-2 winst voor Die Mannschaft terwijl Jean-Paul ging voor een gelijkspelletje. “Frankrijk gaat niet dusdanig gas geven en het is een echte toernooiploeg. Het wordt dus een gelijkspelletje.” Niets bleek minder waar en de Fransen wisten door een eigendoelpunt van Hummels de wedstrijd te winnen.

Er was nog veel meer te beleven in de Daily, kijken dus!