De Krantjes: ‘Hoop dat we massaal ons excuus aan De Boer moeten aanbieden’

15 juni 2021 - 14:11

“Zo’n gozer moet je direct een rotschop geven”, zegt gast Julius van ‘t Hek, vandaag te gast in De Krantjes, over Marko Arnoutovic. Samen met Joost Hofman had hij het over de Oostenrijkse spits, maar ook over Oranje.

Joost en Julius beginnen over het Nederlands Elftal. “Ik vind het geinig om online te zien hoe Nederlanders massaal haten op Frank de Boer. Ik hoop dat Nederland heel ver komt en dat we als volk zijnde allemaal onze excuses moeten aanbieden aan De Boer. En dat dan een Radio 538 een jaar lang Radio 532 gaat heten.”

Daarna komen de wedstrijden van gisteren ter sprake, waaronder Schotland – Tsjechië. “Ik zat thuis in mijn eentje te kijken, maar heel de buurt kreeg het mee omdat ik enorm enthousiast was over die 0-2. Vooral door de afstand. Ik heb keihard zitten schreeuwen, puur vanwege die goal. Zoiets maak je niet vaak mee. De eerste goal was ook een fantastische treffer. Ik ga Patrik Schick zeker in de gaten houden dit toernooi.”

Julius gaat ook nog in op enfant terrible Marko Arnautovic, die zondag in opspraak kwam tijdens het duel tegen Noord-Macedonië. “Ik vind het een bloedzuiger. Dat was-ie bij FC Twente ook al. Heb het idee dat hij zich oplaadt door frustratie op te bouwen, en dan presteert hij. Ook wel een beetje tragisch, want het hele team moest hem tegenhouden.” Donderdag staat Arnautovic tegenover Nederland. “Ik zie De Roon hem wel neerhalen. Zo’n gozer moet je direct een rotschop geven.”

Joost en Julies hebben het verder over Wout Weghorst, blikken vooruit op Frankrijk – Duitsland en praten over de prestaties van Robert Lewandowski. De hele uitzending is hieronder te bekijken!