Cziommer in de Daily: ‘Van Nistelrooij gaat prominente rol hebben’

12 juni 2021 - 13:50

Eindelijk, het EK is begonnen! Neal Petersen, Michele Santoni, Armin Shah en Simon Cziommer bespreken Turkije, Italië, het Nederlands elftal en nog veel meer! Zo werd ook de technische staff van Oranje besproken. De staff zou onervaren zijn. Michele maakt zich er niet druk over: “Ik zie dat niet als een probleem, niet in deze setting.” Neal snapt het standpunt wel: “Als je kijkt naar andere toernooien: Louis van Gaal was heel ervaren als coach, Bert van Marwijk was heel ervaren.”

Simon ziet de waarde in van Ruud van Nistelrooij: “Ik denk dat het heel belangrijk is dat hij erbij is. Je ziet aan hoe hij praat en welke aanwijzingen hij geeft, ik denk dat hij een prominente rol gaat hebben dit toernooi.” Michele is het met hem eens: “Ik heb hele goede geruchten over hem gehoord.”

Dat en meer, in de Daily van 11 juni! Kijk ‘m hier terug: