Vanuit de Bus: ‘De podcastman van Nederland’

11 juni 2021 - 18:26

Het EK is begonnen en daarmee ook de dagelijkse podcast van Lars. De host van de Pantelic Podcast zit vanaf vandaag in de bus, gelukkig voor hem niet de bus uit het drankspel, maar een echte bus van Vakgarage.

Lars heeft er zin in, maar is ook gespannen: “Ik heb graag de touwtjes in handen. Ik wil graag weten wat er gaat gebeuren, de komende maanden heb ik geen idee wat ik ga doen.” Wat de Vanuit De Bus podcast gaat brengen, gaan we zien. Wie er gaat winnen? Dat weten we wel: Frankrijk! FC Afkicken heeft voor jullie een Scorito-pool, en Bruce verklapt vast op wie hij heeft ingezet: “Ik heb Frankrijk als winnaar in mijn Scorito EK pool, maar dat is puur voor de zekerheid.”

Lars’ missie? Bruce weet het wel: “Jij moet de sfeer in het land peilen, zowel in Nederland als in België. Er zijn zelfs in Nederland mensen die hopen dat Duitsland het EK wint. Je moet mensen vinden die met een passie het EK volgen, net als wij.” Dat ziet Lars wel zitten: “Ik ben niet per se een heel groot fan van landenvoetbal. Maar bij zo’n groot toernooi, komt er bij mij wel iets los. Ik geniet van die verhalen eromheen. Wat Frank de Boer doet, moet hij zelf weten.” Bruce heeft er vertrouwen in: “Jij bent gewoon dé podcastman van Nederland.”

Luister elke dag naar Vanuit De Bus met Lars van Eijden!