Voetvolley: ‘Hij kan helemaal niks met links’

11 juni 2021 - 16:47

Naast het EK, is er deze zomer nog een super belangrijk toernooi: FC Afkicken Voetvolley. Sterspelers Bruce Tol en Neal Peteresen selecteren elke dag twee toptalenten om hun team te versterken, en dat levert spannende wedstrijden op. Misschien nog wel spannender dan Turkije-Italië vanavond.

De eindstand verklappen we niet, maar wel de grootste onthulling van de wedstrijd: Petersens toptalent Caryl Stuffertz blijkt niets met links te kunnen. Tols toptalent Frank de Bruyn (niet te verwarren met tweelingbroer Kevin), had dit direct door en wist hier goed op in te spelen. Maar was dit genoeg om te winnen? Kijk nu!

Elke dag kun je opnieuw genieten van een potje voetvolley, Neal en Bruce hebben namelijk geen rustdag nodig. Houdt het YouTube-kanaal van FC Afkicken in de gaten, elke dag rond half twee!