Gözübüyük gestraft na interview: ‘Ik vind dat Van Egmond in zijn recht staat’

20 mei 2021 - 20:16

Scheidsrechter Serdar Gözübüyük heeft zich in het Algemeen Dagblad negatief uitgelaten over de aanpak van zijn baas Dick van Egmond. Gözübüyük zou te weinig wedstrijden fluiten voor iemand van zijn kaliber.

Van Egmond heeft de 35-jarige scheidsrechter voor deze uitspraken gestraft. Waar de uit Haarlem afkomstige arbiter eerst de finale van de play-offs om Europees voetbal zou fluiten, is hij vervangen door Dennis Higler.

“Ik vind dat Van Egmond in zijn recht staat na zo’n interview van Gözübüyük”, vertelt Bruce aan Neal in de FC Afkicken Daily. “Wanneer je het in de media brengt, geloof ik niet dat het daardoor beter wordt.”

Naast de straf voor Gözübüyük, bespreken Neal en Bruce ook het kortgeding rondom de finale van de play-offs tussen Feyenoord en FC Utrecht. Daarnaast gaat het uitgebreid over wijn, waarom hoor je hier in de nieuwste FC Afkicken Daily.