‘Ihattaren met Van Bommel naar Wolfsburg’

18 mei 2021 - 13:44

“Dat de tijd van Mo bij PSV voorbij is, dat weten wij bijna zeker. Toch zou ik het mooi vinden als hij zichzelf weer kan bewijzen onder de man die hem ooit fantastisch liet spelen”, begint Mascha over Mohamed Ihattaren in de Peesjevee Podcast. In de laatste aflevering bespreekt het trio de mogelijke overstap van Mark van Bommel naar Vfl Wolfsburg.

In het kielzog van de oud-speler van Bayern München zou het toptalent mogelijk ook naar Duitsland verkassen. Waar Ihattaren zou moeten gaan spelen bij de Duitse ploeg is voor alle drie een vraag. “Misschien kan hij daar op tien spelen, maar hoe de selectie van Wolfsburg in elkaar steekt weet ik ook niet precies. Wat ik wel zeker weet is dat hij ook vanaf rechtsbuiten kan spelen, dat is misschien ook een optie”, denkt Rik. Guus sluit zich daarbij aan en zegt: “Hij heeft dan iets meer ruimte om een fout te maken en dan hoeft hij niet meteen achter zijn man aan te hollen.”

Ook de mogelijke transfer van centrale verdediger André Ramalho Silva naar PSV kwam ter sprake. “Het lijkt erop alsof PSV al rond is met de 29-jarige Braziliaan, maar de clubs zijn nog in gesprek over de mogelijke transfersom”, zegt Rik.

Guus en Mascha zien echter een patroon in de nieuwe transfers van PSV. “Er worden alleen maar ervaren jongens binnen gehaald. Davy Pröpper en Marco van Ginkel zijn ook niet meer de jongste en nu ook Ramalho. Het lijkt erop alsof Roger Schmidt niet genoeg vertrouwen heeft in de jonge jongens.” Toch kijkt iedereen wel uit naar de mogelijke komst van de centrum verdediger: “Hij is tweebenig en heeft internationale ervaring, daar zeg je geen nee tegen.”

Buiten de mogelijke transfers gaat het in de Peesjevee Podcast over of Ramalho het missende Zuid Amerikaanse gif is voor de ploeg, komt Schmidt op rapport en wat mankeert eraan bij Madueke? Beluister hier de gehele aflevering!