Barcelona op zoek naar nieuwe trainer? ‘Ik geloof in Koeman’

17 mei 2021 - 18:14

Diverse Spaanse media wisten maandagochtend te meldden dat het na dit seizoen klaar zal zijn voor Ronald Koeman bij FC Barcelona. Nadat de geboren Zaandammer het kampioenschap zondagavond definitief misliep, zou President Laporta zijn zinnen hebben gezet op een nieuwe trainer.

En dat tot onvrede van Bruce. “Ik geloof in Koeman, ik denk dat het niet heel handig is van Barcelona. Ik denk dat hij best wel wat teweeg heeft gebracht dit seizoen. Dat dat uiteindelijk niet heeft geleid tot prijzen is enorm zonde, maar ik denk dat je dit als een tussenjaar moet zien”, vertelt Bruce aan Neal in de FC Afkicken Daily.

Ondanks dat er vanachter de microfoon dus geloof is in Koeman valt een eventueel ontslag ook enigszins te verklaren. “Ik zat net even te kijken”, vervolgt Bruce. “Het is het laagste puntenaantal wat ze in de afgelopen jaren behaald hebben.”

Coach *Ronald Koeman* of FC Barcelona

“Toch heeft hij tot het einde van het seizoen meegedaan om de titel. Dat je die dan verliest van Atlético of Real, is dan maar zo. Ondanks dat je het deze laatste twee wedstrijden laat liggen, zou ik vertrouwen houden in Koeman”, besluit Bruce.

Naast de situatie rondom Koeman, is er in de nieuwste FC Afkicken Daily ook aandacht voor de play-offs om promotie en degradatie waarbij waarschijnlijk supporters aanwezig mogen zijn. Daarnaast spreken Bruce en Neal over Gorter, de doelman van Go Ahead Eagles wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een transfer naar Ajax. Klik hier voor de nieuwste FC Afkicken Daily!