Taylor krijgt rood: “Wat bezielt je in zo’n wedstrijd?”

13 mei 2021 - 19:58

“Ik denk dat Kenneth Taylor het meest baalt hoor”, begint Resley tegenover Lars en Christian in de Pantelic Podcast waarin de door Ajax met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen VVV besproken werd.

“Die rode kaart was volledig terecht”, geeft Lars toe terwijl Christian zich afvraagt waarom Taylor zich genoodzaakt voelde om een tackle in te zetten. “Wat bezielt je in zo’n wedstrijd?” Vraagt hij zich af.

“Er staat voor Ajax natuurlijk niks meer op het spel, maar voor zo’n jongen persoonlijk natuurlijk wel”, antwoordt Resley. “Hij speelt niet, dus nu wil hij zich laten zien. Daarom snap ik wel dat hij de bewijsdrang voelt en er echt voor wil gaan. Dan is dit echt die jeugdige onbevangenheid”, besluit Resley.

Naast de rode kaart van Taylor is er aandacht voor Haller. Volgens Lars heeft de Franse spits namelijk vakantie nodig. Daarnaast wordt er onder andere gesproken over de omgesmolten kampioensschaal. Luister hier de Pantelic Podcast!