De Graafschap miste kans op kans: “Geen speler waarvan je denkt: ‘Als er iemand moet scoren dan is hij het.’ ”

13 mei 2021 - 19:21

“De Graafschap kreeg een enorme hoeveelheid aan kansen, maar de tweede seizoenshelft hebben alleen de verdedigers gescoord”, begint Berry tegenover Lars in de Powel & Van Velsum-podcast over de sensationele ontknoping van de Keuken Kampioen Divisie waarin Go Ahead Eagles uiteindelijk aan het langste eind trok.

“Bij De Graafschap heb je de tweede seizoenshelft geen speler waarvan je denkt: ‘Als er iemand moet scoren dan is hij het’ “, vervolgt de oud-prof die met De Graafschap twee keer eerder wist te promoveren naar het hoogste niveau.

Doordat de ploeg van Mike Snoei niet rechtstreeks promoveert, zullen de Achterhoekers de play-offs in gaan. “Nu is het oplappen en opweg naar de play-offs. We hebben niet veel goede wedstrijden gespeeld waarin we ook nog eens veel scoorden, maar er is één team waar we wel twee keer dik van hebben gewonnen: Roda JC. In de thuiswedstrijd was het geloof ik 4-0, en uit wonnen we ook ruim”, besluit Berry hoopvol.

Nadat de ramp voor De Graafschap besproken is, gaan de complimenten van Berry en Lars uiteraard uit naar Go Ahead Eagles. Ook wordt er alvast een voorschot genomen op de play-offs voor promotie en degradatie, die aankomend weekend van start zullen gaan. Luister hier de Powel & Van Velsum-podcast!