Overmars op Deense tribune: ‘Zijn daar niet om Sulemana te bekijken’

12 mei 2021 - 11:56

Uitgebreid zijn Marc Overmars en Ajax-hoofdscout Henk Veldmate in beeld gebracht op de Deense tribune bij de FC Kopenhagen – FC Nordsjaelland. Het is een publiek geheim dat Ajax vergaande interesse heeft in Kamaldeen Sulemana. “Ik ga er niet vanuit dat ze daar zijn om hem te bekijken, maar om de onderhandelingen te starten”, denkt Bruce hardop na in de Daily.

“Ze zijn hem al heel lang aan het volgen, dan hoef je hem als technisch directeur niet nog een keer in het stadion aan het werk te zien”, gaat Bruce verder. “Het kan ook een signaal zijn, het schijnt dat ze in de winter al een bod op hem hebben gedaan”, vult Neal aan. Sulemana koos volgens de geruchten destijds voor een langer verblijf in Denemarken om het seizoen af te maken. Naast Ajax zijn ook Manchester United en Bayer Leverkusen in de markt voor de buitenspeler.

“Sulemana wil Champions League spelen”, weet Neal, “dan gaat het tussen Manchester United en Ajax.” Een voordeel voor de Amsterdammers is Mohammed Kudus. De middenvelder heeft een verleden bij dezelfde voetbalacademie als zijn landgenoot, wat Ajax mogelijk een voorsprong geeft op The Reds. Het transferdoelwit van Ajax speelde dit seizoen twintig competitiewedstrijden in Denemarken en maakte daarin vier doelpunten, ook gaf hij zes assists.

Naast de interesse van Ajax in Sulemana is er ook aandacht voor de belangstelling van Feyenoord voor Guus Til, de mogelijke keuze van Aymeric Laporte voor Spanje en nog veel meer! Luister hier de de FC Afkicken Daily!