‘Dit Manchester United hebben we in geen tijden gezien’

10 mei 2021 - 18:10

“Heuglijk nieuws”, begint Neal de Daily, “Edinson Cavani heeft een nieuw contract getekend.” De Uruguayaanse voetballer, beter bekend als El Matador, heeft zijn contract bij Manchester United met één seizoen verlengd. De centrumspits scoorde vijf keer in de laatste drie wedstrijden voor United.

Bruce vraagt zich wel af waar The Reds heen wil: “Ik vraag me wel af of hij het komende jaar de vaste spits wordt.” Neal hoopt met hem mee: “Dit United hebben we in geen tijden gezien. Waarom zou je daar iets aan veranderen? Het past gewoon heel goed. Het is in balans voorin. Ik denk dat Bruno Fernandes het heel fijn vindt spelen. Dat speelt ook mee want Bruno is gewoon de grote man.”

Toch zal United het niveau van City niet halen. “Zonder versterkingen ga je het verschil niet maken, richting de top. City ligt nog steeds mijlenver voor. Hoe goed je nu ook draait”, denkt Neal. “Er zit tien keer zo veel kwaliteit in de selectie van City”, vindt ook Bruce.