Bruce over Klassieker: ‘Zie het nog wel 1-1 worden’

07 mei 2021 - 00:04

“De laatste jaren zie je steeds meer verbroedering op en naast het veld tussen de jongens, vroeger was er veel meer oorlog in deze wedstrijd”, oppert Bruce in de FC Afkicken Daily van vrijdag waar hij de Klassieker bespreekt met Neal.

“Ik zou het voor jou als Feyenoord fan heel erg vinden, maar misschien is het wel nodig dat Ajax Feyenoord een pak slaag geeft”, zegt Neal.”Het is toch al vrij duidelijk dat Feyenoord aan de grond zit, moeten wij er dan ook nog is 0-7 afgaan. Ik vrees alleen wel als het gaat lopen voor een grote nederlaag. Ik hoop niet dat het 0-4 wordt”, reageert Bruce ietwat geïrriteerd.

Ook de veelbesproken mogelijke erehaag van Feyenoord bespreken de twee. “Ik kan mij wel vinden in wat Advocaat zei tijdens zijn persconferentie. Waarom moet er precies nu een erehaag gevormd worden, terwijl dat bijna nooit gebeurt.” In het laatste kon Neal zich wel vinden.