‘Voor De Vrij is het kampioenschap een dubbele bekroning’

06 mei 2021 - 13:38

“Wie gunnen jullie het kampioenschap van Inter het meest?” Vraagt Willem aan Raoul en David in de Inter-kampioenseditie van Lo Stadio. “Ik heb een zwak voor Stefan de Vrij”, antwoordt David.

“Voor De Vrij is het kampioenschap een dubbele bekroning”, vervolgt de Interisti. De Nederlandse verdediger zou naast het behalen van de Scudetto namelijk ook weer gekozen kunnen worden als beste verdediger van de competitie. “Hij manifesteert zich weer als één van de beste verdedigers in de Serie A. Ik denk dat hij opnieuw gekozen gaat worden als beste verdediger van de competitie”, aldus ‘FC Roelie’.

Ondanks het feit dat de oud-Feyenoorder soms ondergewaardeerd wordt, heeft hem dit nooit tegengehouden. “De erkenning die niet komt, heeft hij naast zich neergelegd”, vertelt David. “Hij heeft gedacht: ‘Elke zondag zorg ik dat er ben.’ En hij was er elke zondag”, besluit de oud-teammanager van Ajax.

Luister hier de podcast